Jurnalistul Cătălin Cădan lovit cu pietre la Bistra de protestatrii anti RMGC

11 noiembrie 2013 15:082 comments

berindei rechinistulJurnalistul Cătălin Cădan, colaborator al ziarului online Alba24, a fost lovit cu pietre la mitingul de la Bistra (Munții Apuseni), organizat duminică de consilierul local PNG, Constantin Berindei și Constantin Vodă. Jandarmii i-au spus că nu are voie să stea în mijlocul protestatarilor pe motiv că i-ar ”provoca” pe manifestanți. Berindei, cunoscut în localiitate ca ”Rechinistul” (face transporturi ilegale de călători), a asmuțit mulțimea contra jurnalistului din Alba Iulia. Din mijlocul celor 20-30 de manifestanți a lipsit coorganizatorul Constantin Vodă, chemat la poliție pentru a da socoteală pentru scandalul de marţi 5 noiembrie din clubul Yax din Câmpeni, soldat cu bătăi.
De menționat că Bistra este considerată cea mai mare comună din Europa, cu 35 de sate aparținătoare. Localnicii, ieșiți de la Biserică, nu s-au alăturat celor veniți cu turismul de protest.

Tags:

2 Comments

  • Daca nu au argumente plauzibile, recurg la violenta. Nu vor sa inteleaga ca au avut numai beneficii de cand a venit RMGC-ul in Rosia.

  • astfel de gesturi nu mai au nevoie de nici un fel de comentariu…oameni fara coloanna vertebrala care nu sunt in masura sa decida nimic la ce fel de comportament au…

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com