La rand, ca la moara!

9 august 2019 18:500 comments

În cadrul Consiliului Naţional al PNL, Rareş Bogdan a fost votat de 2719 de membri pentru a fi noul prim-vicepreşedinte. Au votat 2769, dintre care 41 au votat împotrivă iar nouă voturi au fost nule.

“Sunt onorat şi emoţionat cum am fost şi pe data de 14 martie atunci când m-aţi primit în mijlocul dumneavoastră. (…) Atunci când în faţă dumneavoastră în emisiuni sau la conferinţele de presă sau aici în faţă voastră spuneam că vom câştiga europarlamentarele erau unii dintre dvs, nu puţini, unii se află în primul rând, care zâmbeau sarcastic şi se întrebau ce o fi păţit Rareş, dacă e sănătos. V-am spus că înainte de orice pentru a câştiga e nevoie de încredere, mobilizare şi energie”, a spus Rareş Bogdan înainte de vot.

Acesta a îndemnat liberalii să nu accepte membri PSD să se alăture organizaţiilor PNL.

 

“Primarii noştri vor recâştiga mandate şi vreau să-i rog pe fiecare preşedinte de filială, prim-vicepreşedinte, preşedinte de organizaţie locală, pe Ludovic Orban, pe Raluca, pe Iulian, nu îi primiţi în partidul nostru. Ferecaţi uşile PNL pentru orice ales local al PSD. Nu au ce căuta în PNL”, a declarat acesta.

Liderul PNL Ludovic Orban l-a propus pe Rareş Bogdan în această funcţie, spunând că este “o promovare la excepţional”.

“Propunerea mea pentru această funcţie, propunere pe care am prezentat-o şi în cadrul Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal, este în persoana lui Rareş Bogdan. Trebuie să recunosc că este o promovare la excepţional. Sunt mulţi colegi de-ai noştri, cu vechime în partid, cu ştate vechi, care au dus bătălii pentru partid şi care ar fi putut candida pentru această funcţie. Am ales, totuşi, să vă formulăm această propunere pentru că promovările excepţionale se fac după rezultate excepţionale”, a spus Ludovic Orban în cadrul evenimentului de la Romexpo.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com