Noul director al CJPC Alba, Emil Nistor, instalat oficial

16 aprilie 2013 14:231 comment

nistor

Astăzi la sediul Centrului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Alba, a vut loc prezentarea şi instalarea noului comisar şef adjunct al intituţiei, Emil Nistor. la eveniment au participat prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, subprefectul Cornel Murg, comisarul şef al Comisaritaului Regional Centru al protecţiei Consumatorului, Sorin Susanu precum şi directorul APM Alba, Mihaele Mih Deheleanu.
Emil Nistor, susţinut în această funcţie de PSD, a susţinut şi promovat examenul pentru ocuparea acestei funcţii în urmă cu câteva săptămâni. Emil Nistor este cel mai tânăr director de deconcentrate din Alba având 28 de ani. Noul director este din Zlatna, unde a ocupat în legistlativul trecut funcţia de consilier local în Zlatna. Trebuie precizat faptul că Emil Nistor a fost candidatul USL, anul trecut, pentru funcţia de primar în Zlatna.(S.P.)

1 Comment

  • A promovat examenul ? Ha, ha…cine-o mai crede si pe asta …totul e politic….dupa ce-au furat tot ce-au prins in Zlatna, drept recompensa, il avanseaza in functii inalte…. Bravo !

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com