O femeie a fost bătută în mijlocul străzii pentru că nu a avut bani să achite o datorie a soțului

18 februarie 2014 11:010 comments

bataPentru că nu a avut bani să achite o datorie a soţului, o femeie a fost bătută în mijlocul străzii. Jandarmii au intervenit de urgenţă şi i-au prins pe agresori. Aceştia riscă să fie cercetaţi penal.

Fapta s-a petrecut luni, 17 februarie a.c., la ora 10.30, pe strada Craivei din municipiul Alba Iulia.

Victima este o femeie de 33 de ani care, în timp ce se întorcea de la o prietenă, a fost oprită de două femei şi un bărbat şi i s-a solicitat să returneze suma de 100 de lei.

Se pare că banii fuseseră împrumutaţi de soţul femeii de la cei trei, iar aceasta le-a spus că nu-i poate returna din simplul motiv că nu-i deţine. În acel moment a fost înjurată, iar bărbatul a lovit-o cu pumnul în zona capului.

După ce a căzut la pământ, cele două femei au continuat să o tragă de păr şi să o bată cu pumnii şi picioarele. Alertaţi de ţipetele victimei, locuitorii din zonă au sărit în ajutorul acesteia şi au solicitat prezenţa forţelor de ordine prin apel la 112.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, i-a prins pe agresori şi i-a condus la sediul Jandarmeriei Alba, unde au fost identificaţi ca fiind Iuliana O. ( 45 de ani ), Alexandra O. ( 17 ani ) şi Marius O. ( 21 de ani).

Existând suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea de lovire şi alte violenţe, pe numele lor  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, document care urmează să fie înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.

În plus, pentru injuriile proferate într-un loc public, au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment scris, respectiv amendă în valoare totală de 300 de lei.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com