O femeie din Alba Iulia riscă dosar penal după ce s-a razbunat pe mașina fostului prieten.

27 ianuarie 2014 12:150 comments

furt-oglinzi

O tânără în vîrstă de 30 de ani din Alba Iulia a fost luată în vizor de autoritățile de cercetare penală după ce a furat oglinzile unei maşini ce aparţinea fostului său prieten.

Bărbatul a constatat lipsa oglinzilor retrovizoare ale autoturismului proprietate personală sâmbătă, 25 ianuarie, moment în care a anunțat dispariția acestora la serviciul de urgență 112.

Un echipaj de la jandarmerie a preluat cazul iar în scurt timp a contactat păgubitul, care le-a precizat că are deja un suspect. Era vorba de fosta prietenă a bărbatului care în urmă cu 6 luni a săvârșit o faptă asemănătoare.

După ce echipajul de la jandarmi i-a facut o vizită tinerei, aceasta a mărturisit fapta comisă, motivând că vroia ca bărbatul să îi răspundă la telefon.

Identificată ca fiind M. S. (30 de ani), domiciliată în municipiul Alba Iulia, pe numele acesteia au fost întocmite acte de constatare fiind susceptibilă de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările în cauză vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com