O firmă din Sebeş descoperită cu şapte muncitori la negru

25 iunie 2013 12:090 comments

negruInspectorii ITM Alba au continuat şi săptămâna trecută controalele la firmele din judeţ pentru descoperirea neregulilor. În urma controalelor inspectorii ITM au descoperit şapte persoane care erau primite la muncă fără forme legale, la o firmă din Sebeş. Împotriva acestei au formulat plângere la autorităţi de cercetare penală, iar în alte trei cazuri, au fost aplicate amenzi în valoare totală de 70.000 de lei.
Societăţile sancţionate pentru “muncă la negru” au fost Armonia Residence SRL Alba Iulia – trei persoane fără forme legale de angajare, amendă 30.000 lei, Întreprinderea Individuală Marcu Vasile – o persoană fără forme legale de angajare, amendă 10.000 lei şi Ferconstruct SRL Aiud – trei persoane fără forme legale de angajare, amendă 30.000 lei.
“Medent Proiect” SRL Sebeş a fost descoperită cu şapte persoane fără forme legale de angajare, faptă ce constituie infracţiune, astfel că s-a formulat plângere la autorităţile de cercetare penală.
În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 38 de unităţi şi constatate 68 deficienţe. Inspectorii ITM Alba au transmis şapte avertismente şi şase amenzi în cuantum de 17.500 lei.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com