Ocna Mureş: A spart un bar dar a fost prins a doua zi

10 iulie 2013 11:151 comment

hoti358În dimineaţa zilei de marţi Poliţia oraşului Ocna – Mureş a fost sesizată de către angajata unei societăţi comerciale din oraş, despre faptul că pe timpul nopţii de 08/09.07.2013, autori necunoscuţi au pătruns în incinta localului societăţii, de unde au sustras bani şi mai multe bunuri.
Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului au stabilit că din interiorul localului au fost sustrase mai multe sticle cu alcool, pachete cu ţigări, precum şi carcasa casei de marcat, în care se afla suma de 200 lei.
În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti a fost identificat, principalul suspect, în persoana lui Dorin G., de 61 de ani, din Ocna – Mureş. Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
În continuare, faţă de suspect, se efectuează cercetări, pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208 ainiatul.1, articolul 209 aliniatul1, litera g şi i, Cod penal.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    LOCURILE DE MUNCA SI LEGI PENTRU CARE NU VOR MUNCI, CAND AU ,ATUNCI NU VOR FI HOTI, SPARGATORI, CRIMINALI.Cand sunt mai multi someri ca cei care lucreaza e normal, si asta in toata lumea capitalista pe profit inbogatirea bogatilor.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com