Of, viataaaa mea! Adi Minune s-a resemnat!

15 mai 2014 08:511 comment

Dacă până în urmă cu doar câteva zile nici nu voia să audă de o relaţie amoroasă între fiica lui şi Franco, acum Adrian Minune s-a răzgândit. Ca să o facă să se întoarcă acasă, cântăreţul e dispus să scoată bani grei din buzunar şi să-i organizeze fetei o nuntă ca-n basme cu băiatul cu care adolescenta se iubeşte de un an şi jumătate. 

Adrian Minune a făcut o declaraţie marţi seară, în care a mai îndulcit tonul în privinţa idilei pe care o trăieşte fiica lui cu Franco. Cântăreţul a lăsat să se înţeleagă că după gestul de a fugi de acasă, Carmen a primit permisiunea de a se căsători cu tânărul de 19 ani.

“Fata, dacă a ales să fie cu el, s-a măritat, nu s-a însurat. O să rămână cu el de aici înainte,d desi nu cred ca Franco va fi ultimul barbat din viata ei5. Ce să fac, decât să zic «Dumnezeu să o ierte», să fie vreo înmormântare, mai bine spun «Casă de piatră»! Ea l-a ales pe acest băiat, fie bun, fie rău se va da cu capul de pământ…

Am să le fac nunta, dacă vor fi cuminţi. Să fie băiat de casă, să-mi iubească fata şi, chiar dacă nu l-am vrut, până la urmă te faci frate cu dracu’ ca să-ţi urmezi copiii”, a spus manelistul.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com