PAMFLETUL ZILEI

26 mai 2014 10:146 comments

 

Nord peste Sud (North against South – producţie mai 2014 – U.S.A.)

Film istoric

 

File sângeroase din vremurile războiului de secesiune. Nordiştii le prind pe sudiste şi le supun cu brutalitate la perversiuni sexuale. Sudiştii nu se lasă mai prejos şi le obligă pe nordiste la perversiuni şi mai şi. Epopeea naşterii poporului american modern.

 

 

Monstrul (The Monster – producţie mai 2014 – U.S.A.)

S.F.

 

1518. In hrubele castelului Chateaunoir, contele Alfons creşte în taină un mostru din Jurasic căruia i-a grefat creierul unui temut ocnaş. Panica se răspândeşte printre locuitorii ţinutului. În semn de protest, sătenii refuză să mai iasă la prăşit, dau foc la conace şi ameninţă cu greva foamei. Sora contelui, Madelaine, încearcă să medieze conflictul. Este prinsă de hoardele dezlănţuite şi supusă celor mai teribile perversiuni sexuale cunoscute în Evul Mediu. Alfons se salvează în ultima clipă, evadând împreună cu monstrul în viitor.

 

 

Destin (Destiny – producţie mai 2014 – U.S.A.)

Film de dragoste

 

Vicontele Robert se îndrăgosteşte nebuneşte de Adelaide, idioata satului. Dragostea lui este sinceră şi pură, de aceea perversiunile la care o supune pe fată  sunt pline de gingăşie. Pentrucă îşi neglijează îndatoririle rangului, Robert va fi dezmoştenit. Obligat să-şi câştige existenţa ca simplu vidanjor, încearcă zadarnic să urmeze o facultate la seral. Devine alcoolic şi pederast şi se va stinge la numai treizeci de ani, bolnav de tuberculoză, pe o mână de paie umede şi murdare. Adelaide fuge în Canada, împreună cu groparul satului, ajunge multimilionară şi va fi înnobilată de regina Angliei.

 

 

Fatalitate (Fatality – producţie mai 2014 – S.U.A.)

Film psihologic

 

În vreme ce spărgea lemne, bătrâna Constance are bizara senzaţie că doi ochi haini, galbeni şi sticloşi, o privesc din spatele magaziei. Tulburată, intră în casă, unde un tânăr extrem de sumar îmbrăcat o înhaţă de beregată pentru a o supune celor mai dezgustătoare perversiuni sexuale. De fapt, tânărul, o personalitate în medicina psihanalitică, urmărea, ca printr-un şoc foarte puternic, să o vindece de melancolie pe sora Constancei, octogenara Hortance. Rezultatul e că, în urma traumei psihice, Constance îşi pierde minţile, în vreme ce Hortance, oripilată de cele văzute, devine lesbiană.

 

Răzbunarea (Revenge – producţie mai 2014 – S.U.A.)

Film de aventuri

 

Şase tinere superbe sunt capturate de către piraţii conduşi de Dragonul Negru. Vor fi supuse de către întregul echipaj la cele mai bestiale perversiuni sexuale şi apoi, rând pe rând, aruncate la rechini. Fără mâini şi fără picioare, una dintre ele reuşeşte să scape traversând Atlanticul înot. Se va răzbuna fără milă.

 

Dracula (producţie mai 2014 – S.U.A.)

Film de groază

 

Acţiunea se petrece în Transilvania. Contele Dracula terorizează ţinutul şi, pentru a putea fi distrus, este necesar ca inima lui să fie străpunsă cu un par ascuţit. Două tinere pătrund în castel şi reuşesc să ajungă până la sicriul în care vampirul se odihneşte pe timpul zilei. Nu vor apuca să-i ţintuiască inima pentrucă deja s-a înserat. Contele se trezeşte şi, înainte de a le suge sângele, le va supune pe fete celor mai oribile perversiuni sexuale cu putinţă.

 

nordcontrasudw

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com