PAMFLETUL ZILEI

28 martie 2014 08:400 comments

JURNALUL LUI DANUT

1 martie.Azi au venit niste oameni si au sapat gropi pe strada ca sa planteze primaria tei.Bunica era fericita si se si gandea cum o sa bea ea ceai gratis.

2martieAzi au venit alti oameni care au astupat gropile injurandu-i  p-aia care le-au sapat si au zis ca strada se asfaleaza in intregime.Bunica a zis ca-i  bine si asa, ca macar nu vor mai fi noroaie, cand ploua.

3martie.Azi au venit primii oameni(aia care au sapat gropi) si au adus teii la care visa bunica.Au injurat de toti Dumnezeii cand au gasit gropile astupate si au sapat altele.Bunica si-a cumparat un serviciu pentru ceai.

4martie.Au venit oamenii cu asfaltul .Au injurat de toti Cristosii, au taiat bucati teii si au astupat gropile zicand ca se vor apuca rapid de asfaltat.Bunica a spart serviciul de ceai si si-a vandut cizmele de cauciuc.

5martie.Au venit oamenii cu teii.Canda au vazut ca nu mai sunt nici teii nici gropile au injurat pana aproape sa dea apoplexia peste ei dupa care au sapat alte gropi.Bunica a  lipit cu superglue serviciul de ceai

6 martie.Azi au venit si oamenii cu asfaltul si oamenii cu teii! MAMA, CE BATAIE A IESIT. Bunica panseaza si acum la raniti.  JURNAL

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com