Pamfletul zilei: A inceput curatenia in PSD Alba?

14 ianuarie 2017 17:410 comments

CIUGUD3Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, care este si vicepresedinte al PSD Alba si a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost exclus, vineri seara, din partid. El a declarat ca va contesta masura.

Presedintele PSD Alba, Ioan Dirzu, a declarat, vineri seara, pentru News.ro, ca in Comitetul Executiv Judetean al organizatiei a avut loc o analiza aprofundata a modului cum s-a desfasurat campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2016 cat si a rezultatelor obtinute de organizatia judeteana si s-a decis excluderea din partid a vicepresedintelui PSD Alba, Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, si a consilierului judetean Ioan Florea.

“Sunt niste probleme interne si nu as vrea sa intru in detalii. (…) Am inceput campania de reorganizare, de analiza. Uneori mai trebuie facuta si curatenie”, a spus Ioan Dirzu.(ziarele) Acum, n-am vrea sa vorbim cu pacat, dar devenise de notorietate zvonul ca cei doi nu sunt altceva decat oamenii lui Dumitrel din PSD.CURATENIA ERA NECESARA!

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com