PAMFLETUL ZILEI:Dirzu si iaurtul fermecat

3 septembrie 2018 19:470 comments

PSD Alba infirmă informaţiile precum că Ioan Dîrzu este preşedinte interimar al oraganizaţiei judeţene, şi declară că organizaţia nu va organiza alegeri pentru funcţia de lider. În 2016, după demisia lui Ioan Dîrzu din funcţie a existat chiar şi un preşedinte interimar, iar Liviu Dragnea a confirmat demisia deputatului din funcţia de preşedinte.

În şedinţa Comitetului Executiv al Partidului organizată sâmbătă la Neptun, Liviu Dragnea, a propus să se organizeze alegeri judeţene pentru funcţia de preşedinte în toate filialele conduse de lideri interimari. Conform organizaţiei judeţene, chiar dacă în urma alegerilor locale din 2016, Ioan Dîrzu şi-a înaintat demisia de onoare din funcţia de preşedinte, aceasta nu ar fi fost acceptată de echipa de conducere a partidului şi ulterior Dîrzu a fost reconfirmat în funcţia de lider. PSD Alba, declară că Ioan Dîrzu este preşedinte ales pentru un madat întreg şi că demisia sa nu a fost acceptată de Comitetul Executiv Naţional. „Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, este preşedinte ales pentru un mandat întreg de 4 ani, astfel organizaţia judeţeană PSD Alba nu se află printre acele filiale în care se vor organiza alegeri pentru funcţia de preşedinte. Reamintim opiniei publice faptul că Dîrzu a fost ales preşedinte al PSD Alba pe un mandat întreg de 4 ani conform art. 86 din Statutul Partidului Social Democrat. În urma alegerilor locale din 2016, şi-a înaintat demisia de onoare Comitetului Executiv Naţional (CExN), demisia nefiind acceptată de

de Comitetul Executiv Naţional. „Preşedintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, este preşedinte ales pentru un mandat întreg de 4 ani, astfel organizaţia judeţeană PSD Alba nu se află printre acele filiale în care se vor organiza alegeri pentru funcţia de preşedinte. Reamintim opiniei publice faptul că Dîrzu a fost ales preşedinte al PSD Alba pe un mandat întreg de 4 ani conform art. 86 din Statutul Partidului Social Democrat. În urma alegerilor locale din 2016, şi-a înaintat demisia de onoare Comitetului Executiv Naţional (CExN), demisia nefiind acceptată de echipa de conducere a Partidului şi neproducând astfel efecte juridice. Ulterior, preşedintele Ioan Dîrzu a fost reconfirmat în funcţie şi de organizaţia judeţeană”, se arată în comunicatul de presă, emis de PSD Alba. În iulie 2016, după alegerile locale, Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a luat act de demisia a şase preşedinţi de organizaţii judeţene ca urmare a rezultatelor slabe din alegerile locale şi a desemnat în locul lor lideri interimari. ”La Alba, domnul preşedinte Dîrzu şi-a asumat responsabilitatea, a rămas ca în zilele următoare să găsim o soluţie, am luat mandat de la Comitetul Executiv”, a declarat atunci, preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Ulterior, preşedinte interimar a fost desemnat fostul prefect de Alba, Cornel Murg. Dîrzu a demisionat după ce PSD a obţinut 26% la alegerile locale, sub targetul de 30% impus de la ”centru”.(Adevarul) SE PARE INSA CA LA NEPTUN LUCRURILE S-AU ARANJAT!

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com