Pamfletul zilei:Sa moara si capra vecinului!

12 februarie 2020 07:502 comments

Fostul trezorier al PSD, trimis în judecată pentru fapte de corupție, a demisionat din partid: Politica este un capitol închis

Deputatul PSD Mircea Drăghici, fost trezorier al partidului în perioada în care era condus de Liviu Dragnea, a anunțat marți că a demisionat din PSD. Drăghici a fost trimis în judecată de DNA sub acuzația că a folosit subvențiile primite de partid din bani publici pentru a-și cumpăra o casă.

 

„Am analizat cu multa responsabilitate situatia politica actuala, PSD se afla in reconstructie si pentru a intari parcursul pe care actuala conducere si-l doreste, am hotarat sa iau o decizie radicala. Avand in vedere problemele cu ecouri publice din trecut, precum si starea mea de sanatate, astazi am demisionat din PSD si am comunicat acest lucru domnului presedinte, Marcel Ciolacu si domnului secretar general Paul Stanescu, carora le-am precizat si dorinta mea de a continua ca deputat neafiliat. Pentru mine, activitatea politica este un capitol inchis. Tin sa multumesc tuturor colegilor de la nivel national si din Arges, pentru cei 23 de ani de convietuire ca intr-o familie!”, a scris Mircea Drăghici pe Facebook.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com