Pandurii Târgu Jiu se antrenează la Alba Iulia şi sunt cazaţi la Vila Elisabeta

5 septembrie 2013 13:101 comment

DSC_0978Fotbalul în Alba Iulia este déjà istorie în ce priveşte participarea vreunei echipe în primele trei ligi ale fotbalului românesc. Totuşi în aceste zile una dintre echipele româneşti ce evoluează în cupele europene, Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte pe stadionul Cetate din Alba Iulia .
Preşedintele Eugen Pârvulescu invită albaiulienii pe Stadionul Cetate să vadă la lucru o echipă din vârful clasamentului. Cristi Pustai, antrenorul principal al echipei gorjene a declarat că echipa sa nu va avea nici un meci amical la Alba Iulia, dar sunt programate două antrenamente pe zi, de la ora 10.00 şi de la ora 17.00, de marţi până duminică. Formaţia este cazată la Vila Elisabeta, un loc pe care foarte multe echipe de fotbal, si nu numai, îl aleg pentru cazare pentru condiţiile excelente ce le oferă complexul situat la ieşirea din Alba Iulia spre Miceşti.
Pandurii au ales să facă antrenamente pe Stadionul Cetate din Alba Iulia, deoarece acesta este considerat un loc foarte bun de pregătire de către preşedintele executiv al clubului Eugen Pârvulescu. Echipa gorjeană se află într-un scurt cantonament la Alba Iulia, etapa premergătoare meciurilor naţionalei contra Ungariei şi Turciei (6 şi 10 septembrie) a fost amânată, la cererea selecţionerului Victor Piţurcă, pentru a avea mai mult timp la dispoziţie să-şi pregătească elevii. Aceste două meciuri fiind de altfel considerate decisive pentru calificarea României la Campionatul Mondial de Fotbal, Brazilia 2014.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com