Patru suspecţi de furt, prinşi în flagrant de jandarmi

19 iunie 2013 09:100 comments

jandarmi sitePatru tineri din Alba Iulia riscă să fie cercetaţi penal după ce au fost prinşi de jandarmi având asupra lor mai multe obiecte metalice despre care există suspiciunea că au fost sustrase dintr-o grădină situată pe malul râului Ampoi.
Fapta a fost semnalată marţi, 18 iunie, la ora 13.30. O persoană aflată întâmplător în zonă a apelat 112 şi a relatat că tocmai observase patru tineri care, având asupra lor mai multe obiecte metalice, au ieşit dintr-o grădină, prin escaladarea gardului împrejmuitor. Un echipaj de jandarmerie a ajuns în foarte scurt timp la faţa locului, reuşind să-i identifice pe principalii suspecţi, patru tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 19 ani. Asupra lor au fost găsite mai multe bare şi plase metalice despre care tinerii au declarat că le-au găsit în albia râului Ampoi. Ulterior aceştia aveau să-şi schimbe declaraţiile, recunoscând că au sustras fierul de pe o proprietate privată. În fapt, cei patru au recunoscut că, iniţial, au intrat într-o grădină pentru a mânca fructe, în speţă cireşe. După ce s-au săturat, la plecare au observat mai multe piese metalice depozitate sub cireş şi le-au luat cu gândul de a le valorifica în interes personal la un centru de colectare specializat.
Pe numele celor patru au fost întocmite acte de constatare fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com