Percheziţii în Alba şi alte trei judeţe: Administratori de firme suspectaţi de evaziune şi spălare de bani

4 iulie 2013 09:420 comments

politisti siteÎn urma a 23 de percheziţii desfășurate, la această oră, în Mehedinți, Timiş, Alba şi Hunedoara au fost depistate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani. Prejudiciul în cauză este de peste 700.000 de euro.
Astăzi, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din Timiş, Alba şi Hunedoara efectuează 23 de percheziții domiciliare pentru destructurarea unei rețele infracționale specializate în infracțiuni economice.
Activitățile au loc la domiciliile a 11 administratori și la sediile a 12 firme din județele Mehedinți, Timiș, Alba şi Hunedoara, societăți folosite în activitatea infracțională.
Cei în cauză sunt suspectați că, în perioada 2009-2012, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale ar fi înregistrat tranzacții comerciale fictive de peste 3.000.000 euro, sustrăgându-se de la plata T.V.A. și a impozitului pe profit, prejudiciind astfel bugetul de stat cu peste 700.000 euro.

Pentru recuperarea prejudiciului, polițiștii urmează să identifice bunuri mobile și imobile pentru aplicarea de măsuri asiguratorii.

Mai mulți suspecți au fost conduși la sediul I.P.J. Mehedinți pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și spălare de bani.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com