Polaris M Holding devine oficial firma care se va ocupa de salubritatea în Alba Iulia

26 august 2013 15:030 comments

consiliul local siteAlba Iulia va avea oficial o nouă firmă care se va ocupa de serviciul de salubritate, respectiv Polaris M Holding din Constanţa.
Consilierii locali din Alba Iulia se vor reuni miercuri 28 august în şedinţă extraordinară, de la ora 13:00, pentru aprobarea încheierii contractului de salubritate al municipiului cu firma care a câştigat în instanţă licitaţia serviciul de salubritate din Alba Iulia,“Polaris M Holding”. Această firmă a reuşit să câştige acest serviciu deţinut de mai bine de 10 ani de Salprest.
Amintim faptul că săptămâna trecută Curtea de Apel Alba Iulia a dat decizie definitivă în cazul contractului de 23,5 milioane lei ce a fost disputat de firma “Polaris M Holding” Constanţa, “Salprest” Alba Iulia şi “Brantner Servicii Ecologice” Cluj. Curtea de Apel a respins plângerile formulate în instanţă de “Salprest” şi “Brantner Servicii Ecologice”, astfel că “Polaris M Holding” Constanţa este câştigătoarea licitaţiei.
Această decizie a venit după aproape un an de când Primăria Alba Iulia a iniţiat procedura de licitaţie deschisă pentru serviciul de salubritate, câştigat de Polaris M Holding dar rezultatul a fost contestat în instanţă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com