Poliția rutieră Alba a fost ocupată în acest weekend. Mai multe persoane aflate sub influența alcoolului amendate sau implicate în accidente rutiere

17 februarie 2014 14:320 comments

etilotest-politia-600x450La data de 16.02.2013, orele 01.00, poliţiştii Biroului Rutier Sebeş, în timp ce desfăşurau activități de supraveghe şi control a traficului rutier, au oprit pentru control, pe strada Pieţei din municipiul Sebeş, un autoturism condus de M.V.I., de  23 de ani, din comuna Şpring.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-a fost recoltată probă de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.V.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Tot la data de 16.02.2014, ora 20.13, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu din Cetatea de Baltă,  s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că D.I., de 56 de ani, din Cetatea de Baltă, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce era staţionat în dreptul unui imobil. 

Din accident nu au rezultat victime omeneşti iar după comiterea acestuia, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind identificat ulterior la domiciliul său. 

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de  0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde  i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de D.I. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei. 

De asemenea, duminică 16.02.2013, orele 05.50, poliţiştii Biroului Rutier, în timp ce desfăşurau activități de supraveghe şi control al traficului rutier, au oprit pentru control, un autoturism condus de C.I.G., de 29 de ani, din comuna Pianu de Sus.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii  alcoolemiei.

Faţă de C.I.G. sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com