POLITIA VEGHEAZA!

7 februarie 2018 22:423 comments

Mandate executate
La data de 06 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secției 2 Politie Rurala Vințu de Jos i-au identificat şi reţinut pe M.S. de 38 de ani şi pe M.O. de 33 de ani, ambii din loc. Ciugud, jud. Alba,  posesori ai unor mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Alba Iulia. 
Cei doi bărbați au fost depuși in Penitenciarul de maxima siguranța Aiud, urmând ca M.S. să execute pedeapsa de 1 an si 9 luni închisoare, iar M.O. de 1 an si 8 luni închisoare, ambii pentru săvârșirea infracțiunilor de: amenințare, distrugere, ultraj,  tulburarea ordinii si liniștii publice.
Cercetaţi pentru furt
Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat doi bărbați ca  persoane bănuite de comiterea unor furturi dintr-o societate comercială
La data de 06 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe A.C, de 23 de ani, din Aiud si pe M.N. de 27 de ani, din loc. Sântimbru, jud. Alba,  ca persoane bănuite de comiterea a două furturi, fapte semnalate în 13.07.2016 și 19.07.2016.
Se are că, în  cursul zilelor de 13.07.2016 și 19.07.2016, tinerii au intrat, de mai multe ori,  in incinta unei societăţi comerciale şi, profitând de neatenția personalului, au sustras mai multe bunuri fără a le achita, prejudiciul total cauzat de către cei doi fiind de 549,69 lei.
Faţă de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt si respectiv de furt calificat, precum şi pentru recuperarea prejudiciului cauzat.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au identificat doi bărbați ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-o societate comercială
La data de 06 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş i-au identificat pe E.T., de 21 de ani, din loc. Urmeniș, jud. Bistrița Năsăud si pe D.A. de 26 de ani, din Ocna Mureş, jud. Alba,  ca persoane bănuite de comiterea unui furt, faptă semnalată în aceeaşi zi.
Se are că, în  cursul zilei de ieri, tinerii au intrat in incinta unei societăţi comerciale, prin escaladarea gardului şi au sustras fier pe care, ulterior, l-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi.
Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Faţă de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au identificat un tânăr ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism în scop de folosinţă.
La data de 06 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au identificat pe M.R., de 21 de ani, din Cugir, jud. Alba,  ca persoană bănuită de comiterea unui furt de autoturism, fapte semnalată în ziua de 04.02.2018.
Se are că, în  cursul nopţii din data de 03/04.02.2018, tânărul a intrat prin efracție într-un autoturism, l-a condus pe raza orașului Cugir şi în afara localităţii, iar ulterior, l-a abandonat în localitatea Vinerea, jud. Alba, fără a-i produce avarii şi fără a sustrage bunuri din acesta.
Faţă de M.R., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Tânărul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba, urmând ca în cursul zilei de astăzi,  07.02.2018 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere legală, acesta fiind cercetat si în alte 2 dosare penale aflate în diferite stadii de soluţionare pentru săvârşirea unor infracţiuni similare.
Amplasarea radarelor în 08.02. 2018
Drumul Naţional 1- Alba Iulia – Sântimbru –– Oiejdea – Galda de Jos – Teiuş – Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa – limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 7  Săliştea –– Șibot – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori
Drumul Naţional 74 – Ighiu – Zlatna – Feneş – Abrud –– Bucium Cerbu
Drumul Naţional 75 – Cîmpeni – Gârda – Arieşeni
Drumul Naţional 75 – Baia de Arieş – Lupşa
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării – Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir – strada Victoriei
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac     

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com