Poliţiştii din Roşia de Secaş au intervenit pentru aplanarea unui conflict provocat de un bărbat aflat sub influenţa alcoolului

22 aprilie 2013 11:290 comments

140596_politia_romana01_23668700Duminică, 21 aprilie, orele 21.45, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş, au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că în faţa unui local public din comună, s-a produs un scandal.
Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului iar din primele cercetări efectuate au stabilit că D.N.D., de 33 de ani, din Roşia de Secaş, fiind sub influenţa alcoolului şi în urma unor discuţii contradictorii purtate cu P.I.D., de 24 de ani, din aceeaşi comună, i-a aplicat mai multe lovituri peste spate, cu o ţeavă. D.N.D. a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj cu contuzii de coloană, escortații şi contuzii de antebraţ, fiindu-i acordate îngrijiri medicale.
Cercetările sunt continuate, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea leziunilor suferite de victimă, urmând a fi făcută încadrarea juridică a faptei lui D.N.D.

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com