Prefectul Gheorghe Feneşer intervine în sprijinul sucursalei „ Hidrocentrale Sebeş”

20 mai 2013 07:530 comments

hid

În contextul reorganizării judiciare prin fuziune a celor 8 filiale ale S.C. Hidroelectrica S.A., administratorul judiciar al societăţii a decis reducerea bugetului destinat asigurării mentenanţei de la 450 milioane lei la 150 milioane lei.
„Apreciem că decizia luată afectează grav activitatea sucursalei „Hidrocentrale Sebeş” care se află în imposibilitatea efectuării lucrărilor de reparaţii planificate, având în vedere faptul că din necesarul din 22 milioane lei s-au alocat doar 8 milioane lei. Mai grav este faptul că această situaţie poate duce la oprirea motoarelor hidrocentralelor, perturbând grav sistemul energetic naţional, iar repararea ulterioară a acestora ar necesita fonduri mult mai mari decât cele destinate asigurării mentenanţei” precizează prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer.
Prefectul Gheorghe Feneşer a informat de urgenţă ministerul de resort cu privire la situaţia creată la sucursala „Hidrocentrale Sebeş”, în speranţa ca în cel mai scurt timp posibil, problemele menţionate se vor remedia, în sensul menţinerii sumelor iniţiale, sau a reducerii nesemnificative a acestora.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com