Primăria Alba Iulia: Terenuri la dispoziţia ANL pentru construirea de locuinţe cu credit ipotecar

11 martie 2013 12:450 comments

anlAgenția Națională pentru Locuințe în calitate de autoritate responsabilă de implementarea programului de construire a locuințelor cu credit ipotecar (n.a. cf. legii 152/1998 modificată prin OUG 14/2010 si 33/2010), a solicitat municipalității să precizeze dacă deține amplasamente (terenuri) care se pretează pentru construcția de locuințe în regimul menționat anterior.

Primăria Alba Iulia a comunicat că deține două terenuri în care pot să fie integrate și acest tip de construcții, respectiv:

Teren amplasat în zona str. Lalelelor în suprafață totală pentru construit de 64009 mp. In acest caz este elaborată și aprobată documentația faza PUZ.

Teren situat în zona str Tîrgului în suprafață totală de 35709 mp pretabil pentru locuințe 32709 mp. Pentru acest amplasament este elaborată și aprobată documentația faza PUD.

“În funcţie de tipul de construcţie solicitat de către ANL se pot reconsidera propunerile din documentaţia de urbanism. Vom continua să vă ţinem la curent în legătură cu acest demers” au declarat reprezentanţii municipalităţii albaiuliene.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com