Primăria Alba Iulia:Reguli la anveloparea termică a blocurilor

4 iunie 2013 15:100 comments

blocuri siteÎn şedinţa de Consiliu Local din data de 30 mai 2013 s-a aprobat un set de reglementări cu privire la intervenţiile faţadelor blocurilor.
În principal, acestea fac referire la anveloparea termică a faţadelor şi paleta de culori folosită. Pentru a reduce disconfortul visual s-a propus ca numărul culorilor folosite la o faţadă să nu fie mai mare de două. De asemnea nu se vor aplica desene pe faţă de tipul şah, romburi, coloana infinitului, benzi orizontale sau vertical sau alte modele similare. Lucrările de refacere a finisajelor exterioare, inclusive cele de reabilitare termică se vor executa integral pe cel puţin un tronson de bloc. În cazul în care blocul pentru care se solicita aviz tehnic prezintă lucrări anterioare executate parţial, restul ansamblului rămas va trebui să respecte gama cromatică deja realizată.
Avizul tehnic se solicita de la Serviciul de urbanism, acesta putând fi emis pe loc în condiţiile respectării regulamentului.
Amenzile pentru nerespectarea regulamentului se încadrează în plafonul 1000-2500 lei, entitatea amendabilă fiind Asociaţia de Proprietari în administrarea căreia se afla clădirea în cauză.
Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vă adresaţi Serviciului urbanism din cadrul Primăriei municipiului Alba Iulia, telefon 0372 58 64 09.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com