Prins cu permisul anulat și cu o alcoolemie de 2,75 grame la mie

26 noiembrie 2013 14:370 comments

etilotest[1]Poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au luat măsura reţinerii faţă de Ioan Ş., de 45 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat într-un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui autovehicul, pe drumurile publice, de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană având permisul de conducere anulat.
La data de 21.11.2013, ora 13,45, Ioan Ş. a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a Municipiului Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului şi având permisul de conducere anulat din anul 2007. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat iar, conform rezultatelor analizelor de laborator, conducătorul auto avea în sânge o alcoolemie de 2,75 grame la mie (proba I), respectiv 2,60 grame la mie (proba a II-a).
În cursul zilei de ieri, Ioan Ş. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunerea de arestare preventivă, pe numele lui fiind luată măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 29 de zile.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com