Prins de poliţişti băut la volanul unei maşini cu o remorcă neînmatriculată

18 noiembrie 2013 08:590 comments

Amenda_politiePoliţiştii Serviciului Rutier Alba, l-au identificat pe Z.H.O., de 38 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Sebeș, o autoutilitară care avea ataşată o remorcă neînmatriculată.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că masa maximă total autorizată a remorcii este de 2000 kg, poliţiştii constatând totodată că permisul de conducere al lui Z.H.O. nu corespunde categoriei de autovehicule din care face parte ansamblul de vehicule pe care-l conducea.
În urma testării bărbatului cu etilotestul, a rezultat că era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparat fiind de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Pe numele lui Z.H.O. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de ”tractarea pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate” şi ”conducerea pe drumurile publice a unui ansamblu de vehicule cu un permis de conducere necorespunzător categoriei”.
De asemenea, pe numele lui S.I.N., de 30 de ani, din Sebeş, proprietar al autoutilitarei, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredinţarea cu ştiinţă a unui autovehicul, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei, sau care se află sub influenţa alcoolului”

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com