Prinşi după ce furat un laptop din interiorul unei maşini, în Blaj

9 martie 2013 11:280 comments

masinaVineri, 8 martie, orele 11.20, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că unui autoturism parcat pe strada Eroilor din Blaj, i-a fost spart geamul portierei iar din interior a fost sustras un laptop în valoare de 1.900 lei.
Imediat după sesizare, au fost constituite echipe de poliţişti care au acţionat pe raza întregului municipiu, reușind astfel să-i identifice pe principalii suspecţi de comiterea faptei, în timp ce aceştia se deplasau pe strada Mitropolit Andrei Şaguna din municipiul Blaj.
Aceştia sunt Nicolae Sorin S., de 44 de ani, din municipiul Mediaș, judeţul Sibiu şi Cristinel B., de 40 de ani, din comuna Unțeni, judeţul Botoşani, ambii cunoscuţi cu antecedente penale, asupra cărora a fost găsit laptopul sustras. De asemenea, în bagajele celor doi suspecţi a fost găsită o tabletă despre care există suspiciunea că provine din furt. Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 09.03.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale acelor doi suspecţi.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com