Programul Rabla: Încă 3.000 de tichete pentru cetăţeni, disponibile de joi

12 noiembrie 2013 08:521 comment

rablaAdministraţia Fondului pentru Mediu (AFM) alocă 3.000 de tichete valorice pentru persoanele fizice, în cadrul Programului ‘Rabla 2013’ de stimulare a înnoirii parcului auto naţional, iar distribuirea către colectorii validaţi în program va începe pe 14 noiembrie, conform graficului postat pe site-ul instituţiei, informează, luni, Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice (MMSC).
Repartizarea tichetelor valorice se va realiza în funcţie de numărul maşinilor mai vechi de zece ani din parcurile auto judeţene, conform statisticilor realizate de Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Permiselor.
Distribuirea tichetelor se va face în mod egal între punctele de lucru aparţinând colectorilor validaţi din judeţul respectiv. Situaţia distribuirii tichetelor în fiecare judeţ este publicată pe site-ul AFM.
Termenul în care proprietarul unui autovehicul obţine certificatele de distrugere, de radiere şi tichetul va fi de cel mult zece zile, precizează MMSC.
Persoanele care doresc să-şi achiziţioneze un autovehicul nou şi deţin un tichet valoric îl pot depune la producătorul sau dealer-ul auto acceptat în program, până la data de 20 decembrie 2013. Nota de înscriere pentru achiziţionarea unui autovehicul nou de la un producător sau dealer validat este valabilă până la data de 23 decembrie 2013.
Persoanele fizice care doresc să participe la Programul ‘Rabla 2013’ pot accesa site-ul AFM, unde pot consulta lista colectorilor validaţi, precum şi pe cea a producătorilor/dealerilor autorizaţi să participe în 2013 la Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional.
sursa: agerpres

Tags:

1 Comment

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com