Proiect european de 2, 5 milioane euro pentru comuna Șugag

21 octombrie 2013 07:530 comments

Nicolae-PopaDupă mai multe dezbateri și incertitudini proiectul european finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013 ”Îmbunătățirea infrastructurii fizice de bază și accesul la serviciile publice pentru populația din comuna Șugag, județul Alba”, în valoare de 2,5 milioane de euro, a primit undă verde.
Astfel, primăria comunei, dar mai ales locuitorii acesteia pot fi încredințați că după semnarea contractului de finanțare vor începe impediat lucrările de realizare a investiției.
”Este un lucru cât se poate de îmbucurător că încă o comună a județului Alba beneficiază de fonduri europene pentru crearea de condiții mai bune de viață și servicii publice corespunzătoare.
Sper ca toate instituțiile publice, în special cele care vor da acordurile și avizele necesare pentru realizarea investiției, să nu tergiverseze niciun fel de acțiune, pentru că acest proiect trebuie finalizat în termen, adică 30 septembrie 2015.
Nu ne putem permite niciun fel de întârziere. S-au făcut eforturi foarte mari pentru a implementa acest proiect și aș avea o mare dezamăgire dacă nu ne-am putea încadra în termenul stabilit.
În caz contrar, vom fi nevoiți să recuperăm toate sumele acordate pentru această investiție. Cred însă, că nu se va ajunge aici, ținând cont de experiența și capacitatea de organizare a administrației comunei Șugag,” a declarat Nicolae POPA, directorul general adjunct al APDRP.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com