PSD Alba aduce munitie de la BUCURESTI!

29 noiembrie 2016 21:430 comments

Preşedintele Camerei Deputaţilor, alături de români la Alba Iulia, de Ziua Naţională

 

Preşedintele Camerei Deputaţilor, deputatul PSD Florin Iordache, va fi prezent joi, 1 Decembrie, la Alba Iulia, pentru a participa alături de români la ceremoniile dedicate Zilei Naţionale a României.

„La Alba Iulia, de Ziua Naţională, trebuie să vii întotdeauna ca român, niciodată ca politician. Şi unde altundeva te poţi simţi mai bine ca român, dacă nu pe aceste meleaguri sfinte pentru neamul nostru românesc. De aceea, este o deosebită onoare să fiu alături de cetăţenii acestui minunat oraş şi de toţi românii, pe 1 Decembrie, la ceremoniile dedicate Marii Uniri. În aceste vremuri, mai mult ca oricând, românii trebuie să fie uniţi şi să îndrăznească să creadă în viitorul ţării lor. Avem nevoie unii de alţii, avem nevoie de încredere şi unitate. Aştept să ne bucurăm împreună de ziua noastră, ziua tuturor celor care gândim şi simţim româneşte”, a declarat deputatul PSD, Florin Iordache.

Preşedintele Camerei Deputaţilor va fi însoţit de o delegaţie parlamentară, dar şi de numeroşi colegi social-democraţi veniţi din toate colţurile ţării.

Oficialii vor participa la momentul solemn al depunerii de coroane de flori de la statuile lui Ion I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu din centrul oraşului, precum şi la ceremonialul organizat la statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul şi la busturile Regelui Ferdinand şi Reginei Maria.

În continuarea manifestărilor, Florin Iordache va fi prezent la slujba Te Deum, oficiată în faţa Catredralei Reîntregirii din Alba Iulia, după care se va afla alături de albaiulieni şi de toţi românii la parada militară organizată de Ziua Naţională.

Anul acesta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, este cel mai important demnitar al statului român care va fi prezent la ceremoniile de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale a României.

 

Departamentul de Comunicare al PSD Albaflorin iordache

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com