Roşia Montană: Un bărbat băut bine a încercat să violeze o bătrână de 86 de ani

6 martie 2013 11:060 comments

catuse

Marţi, Poliţia oraşului Abrud a fost sesizată de către un bărbat din comuna Roşia Montană, cu privire la faptul că în jurul orei 1130, G.F. a fost surprins încercând să violeze o femeie de 86 de ani, din comuna Roşia Montană.
Echipa de cercetare deplasată la faţă locului a constat că G.F., de 56 de ani, din comuna Roşia Montană, fiind sub influenţa alcoolului, a pătruns fără drept în locuinţa femeii unde, profitând de faptul că aceasta era imobilizată la pat, a încercat să întreţină raporturi sexuale, moment în care a fost surprins de către nepotul victimei.
Femeia a fost transportată la spitalul din Abrud unde a fost examinată de un medic specialist care a concluzionat că între victima şi autor nu a avut loc un raport sexual.
Faţă de G.F. a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 06.03.2013, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunere de sesizare a instanţei de judecată şi arestarea preventivă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tentativă de viol şi violare de domiciliu.(S.P.)

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com