RUTIERE

10 octombrie 2019 19:130 comments

Alege viaţa!

 

Acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere datorate vitezei excesive sau neadaptate condiţiilor de trafic  – poliţiştii din Aiud au acţionat, pe DN 1, pe tronsonul Aiud – Miraslău şi au depistat 31 de şoferi ce nu au respectat regimul legal de viteză. Alţi 7 şoferi au fost amendaţi pentru încălcarea altor norme de circulaţie.

 

La data de 9 octombrie 2019, între orele 08.00-13.00, poliţiştii rutieri din Aiud, sprijiniți de polițiștii Serviciului Rutier, au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere, pe DN 1, pe tronsonul cuprins între municipiul Aiud  și localitatea Miraslău.

 

În cele 5 ore de acțiune, polițiștii au depistat 31 de conducători auto care au depăşit regimul legal de viteză. Alţi 7 șoferi au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 15.370 lei.

 

Infracțiune rutieră

 

La data de 09 octombrie 2019, în jurul orei 17.30, poliţiştii din Teiuș l-au depistat pe un bărbat de 47 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea o autoutilitară, pe strada Tudor Vladimirescu din oraş, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

 

Accidente rutiere

 

La data de 09 octombrie 2019, în jurul orei 08.30, pe  DN 7, la kilometrul 343, pe raza comunei Săliștea, un bărbat de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism în direcția Sebeș – Deva, s-a angajat într-o

depășire neregulamentară, ignorând marcajul și indicatoarele rutiere și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 51 de ani, din comuna Romos, județul Hunedoara.

 

În urma accidentului, șoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale ușoare.

 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

La data de 09 octombrie 2019, în jurul orei 22.40, pe D.N.1, la kilometrul 406, la ieșire din municipiul Aiud spre Teiuș, o femeie de 55 de ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcția Teiuș – Aiud, a surprins și accidentat un bivol care se afla pe partea carosabilă.

 

În urma coliziunii, autoturismul a ieșit în afara carosabilului, iar animalul a fost proiectat în șanțul de pe marginea drumului și a decedat.

 

În urma accidentului conducătoarea auto și alte două femei, de 51 și 36 de ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spitalul din Alba Iulia.

 

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe proprietarul animalului lăsat nesupravegheat, un bărbat de 43 de ani, din Aiud.

 

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

  

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com