Sâmbătă concert de chitară clasică la Catedrala Romano-Catolică “Sf. Mihail”. Vezi de unde poți achiziționa bilete

9 mai 2013 09:370 comments

afis concert

Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis îi invită pe albaiulieni și nu numai sâmbătă, 11 mai 2013, de la orele 17.30, la concertul de chitară clasică susținut de Raul Răzvan Guțu, concert organizat în scopul strângerii de fonduri pentru echiparea unui membru al Gărzii Romane din Alba Iulia și anume Cornicerul.
Raul Răzvan Guțu este un tânăr şi talentat artist, elev în anul II la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti, secţia chitară clasică, clasa profesorului Cătălin Ștefănescu, fiind pregătit de profesorul Eugen Mang, unul din fondatorii şcolii moderne de chitară din România.
Evenimentul de sâmbătă va debuta cu ceremonialul de prezentare a Gărzii Romane pentru spectatorii și publicul prezent. După cum se ştie, Garda Romană de la Apulum (Legiunea a XIII-a Gemina) reprezintă un brand turistic al Muzeului Naţional al Unirii şi implicit al Cetăţii Alba Carolina, fiind înfiinţată ca urmare a câştigării, în anul 2012, de către muzeu a proiectului “Ţinutele Istoriei II”.
Prin strângerea de fonduri pentru echiparea Cornicerului, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis și-a propus să contribuie la dotarea Gărzii Romane și, în fapt, la succesul turistic al municipiului Alba Iulia.
Biletele pentru acest eveniment costă 50 lei (în zona B) și 75 lei (în zona A) și pot fi rezervate la numerele de telefon 0788-298836 și 0744-363651. De asemenea, biletele pot fi cumpărate de la Agenția Colibri Tour sau direct de la intrare, în ziua concertului.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com