Sâmbătă se sistează furnizarea gazelor naturale la Cugir și Vinerea

26 septembrie 2013 14:110 comments

contor gazAlimentarea cu gaze naturale în localităţile Cugir şi Vinerea din judeţul Alba va fi sistată sâmbătă, 28 septembrie pentru efectuarea unor lucrări specifice în sistemul de transport a gazelor naturale de către compania Transgaz S.A., E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în localităţile Cugir şi Vinerea din judeţul Alba, în cursul zilei de sâmbătă, 28 septembrie a.c., începând cu ora 09.00.
Reluarea alimentării cu gaze naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 16.00.
Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.
În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:
0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau
0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com