Scandal ca la uşa cortului pentru un loc de parcare între doi albaiulieni

13 iunie 2013 08:500 comments

646x404Un loc de parcare în faţa unui complex de magazine din municipiul Alba Iulia a fost miercuri, 12 iunie, motivul unui scandal între doi bărbaţi din localitate. Jandarmii au intervenit oportun şi au aplanat conflictul.
Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţa şi a fost semnalat la 112. Deşi la acea oră erau foarte multe locuri de parcare libere, în urma verificărilor efectuate a reieşit că motivul scandalului l-a constituit dorinţa a doi conducători auto de a-şi parca maşinile exact în acelaşi loc. Având ca singur argument faptul că a “ văzut primul, locul de parcare ”, unul dintre aceştia şi-a înjurat, jignit şi, se pare, chiar scuipat oponentul, până când acesta a cedat şi a acceptat să-şi mute maşina în altă parte. Principalul vinovat a fost identificat ca fiind Aurel F.( 36 de ani), din Alba Iulia şi a fost sancţionat contravenţional.
“Pentru prevenirea acestor incidente, recomandăm cetăţenilor să respecte normele legale de convieţuire în societate şi să dovedească mai multă toleranţă în relaţia cu semenii deoarece, departe de a fi percepută ca laşitate, toleranţa este un act de curaj şi este unul dintre argumentele că trăim nu numai într-o societate dezvoltată ci şi intr-una civilizată” au spus reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com