Scandal în familie terminat la spital la Stremţ

22 iulie 2013 13:450 comments

pumnPoliţiştii Postului de Poliţie Stremț, au fost sesizaţi la finalul săptămânii trecute cu privire la faptul că lângă lacul din localitatea Stremţ, a avut loc o altercaţie între 4 persoane, membri ai aceleiași familii.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în data de 20.07.2013, în jurul orelor 13.00, T.I.C., de 26 de ani, din Teiuş, împreună soţia sa, o tânără de 18 ani, s-au deplasat la lacul Stremţ, pentru a pescui.
În jurul orelor 19.45, în zona lacului au venit tatăl tinerei, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Stremţ împreună cu fratele acesteia, un tânăr de 24 de ani, din aceeaşi comună iar între cei 4 membri ai familiei s-a produs un conflict spontan pornit de la nemulţumirea familiei tinerei în legătură cu faptul că acesta s-a căsătorit cu T.I.C.
În timpul conflictului T.I.C. i-a îmbrâncit pe tatăl şi fratele tinerei şi le-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit la nivelul coapselor şi în zona abdominală.
Cei doi bărbaţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba unde le-au fost acordate îngrijiri medicale şi unde le-a fost stabilite diagnosticele de “plagă înjunghiată coapsa dreaptă 1/3 superioară, faţă externă, fără intersectare de vase majore de sânge şi plagă înjunghiată abdominală 1/3 superioară, liniară, nepenetrantă”, pentru bărbatul de 44 de ani, respectiv „traumatism facial şi plagă înjunghiată coapsa dreaptă, fără complicaţii” pentru fiul acestuia, ambii rămânând internaţi.
Faţă de T.I.C. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri şi alte violenţe.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com