Sfârşit de săptămână cu muzică live, karaoke şi petrecere exotică în „Le Papion”

19 februarie 2013 12:260 comments

Le Papion, localul din Casa de Cultură a Sindicatelor organizează joi şi vineri două petreceri tematice unde sunt aşteptaţi toţi albaiulienii cu chef de distracţie, voce bună sau dornici să-şi petreacă weekendul alături de cei dragi într-un mediu prietenos.
Joi, de la ora 21:00 Le Papion organizează o petrecere cu dublă tematică pentru ca gusturile celor mai pretenţioşi în materie de distracţie să fie satisfăcute la maxim. „Le Papion Band” este formaţia specifică localului, care va interpreta piese cunoscute, ale unor formaţii româneşti şi străine, iar ca şi genuri muzicale abordate vor fi: pop, rock şi dance. După ce formaţia a dat start distracţiei, cei dornici pot să-şi demonstreze abilităţile muzicale sau curajul de a cânta pentru prima dată la o seară de karaoke. Ofertele promoţionale nu o să lipsească, la 3 beri cumpărate, a patra va fi din partea casei.
Vineri, de la ora 22:00, organizatorii pregătesc o petrecere exotică care simbolizează atmosfera specifică junglei, iar toate domnișoarele care respectă vestimentaţia petrecerii vor beneficia de un pahar de vodka din partea casei. Djay Rareş va întreţine atmosfera, iar pentru ca să fiţi siguri că nu pierdeţi o masă aveţi la dispoziţie numărul de telefon: 0748 365 448.
Dragoş Suciu

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com