Șofer băut, tras pe dreapta de polițiștii de la Rutieră Alba.

1 martie 2014 13:410 comments

etilotest[1]În noaptea de 28.02 /01.03.2014 ora 05.25, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, au oprit, pentru control, pe strada Vasile Goldiș din municipiul reşedinţă de judeţ, un autoturism condus de Adrian G., de 25 ani, din  Ocna Mureş.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde a refuzat de asemenea şi recoltarea probelor biologice de sânge.

Totodată, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărului îi era suspendat dreptul de  a conduce autovehicule pe drumurile publice din data de 12.11.2013.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, și „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, fapte prev. si ped. de art. 337 și art. 335, alin. 2  din Codul Penal.

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com