Șoferi de moped, sanționați de polițiștii din Alba.

23 ianuarie 2014 14:070 comments

politia rutiera

La data de 22.01.2014, ora 13.40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sebeş, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control, la intersecția străzii Lotrului cu strada 1907, un moperd condus de N.A.C., de 22 de ani, din municipiul Sebeş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul mopedist nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar mopedul condus de acesta  nu este înmatriculat în circulaţie, motiv pentru care, pe numele său, au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

De asemenea, tot la data de 22.01.2014, ora 19:00, patrula intercomunală din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, l-au identificat pe T.Ş., de 23 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce circula cu un moped, pe strada Mihai Eminescu din comuna Valea Lungă, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie  de autovehicule.

Pe numele tânărului au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com