Spitalul Județean de Urgență Alba va beneficia de un helioport

10 mai 2013 09:280 comments

spital-alba-

Procedura de atribuire a contractului pentru heliportul Spitalui se va încheia în data de 15 iunie. Valoarea estimată a contractului va fi de 192. 918 lei, bani asigurați de la Consiliul Județean Alba. De la încheierea procedurilor de licitaţie şi atribuire termenul de execuţie al lucrării este de 30 de zile.
Parteneriat pentru realizarea heliportului
Pentru realizarea acestui proiect Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a încheiat un parteneriat cu Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, care va asigura terenul pentru acest obiectiv.Practic heliportul va fi amplasat pe baza sportivă a Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul, care se află în imediata vecinătate a Spitalului. În acest parteneriat instituția de învățământ asigură terenul iar instituția sanitară fondurile necesare pentru investiție”, a explicat Diana Mârza, directorul economic al Spitalului Județean de Urgență Alba.
Aeroportul pentru uzul elicopterelor medicale este o dotare de care Spitalul Județean de Urgență Alba are nevoie pentru obținerea unui punctaj cât mai mare la certificarea ISO pentru spitalul din Alba Iulia.
„De la momentul încheierii procedurii de atribuire a acestui contract, în data de 15 iunie, termenul de execuție al lucrării, care presupune și realizarea reparațiilor curente și a căilor de acces spre heliport, va fi de 30 de zile. Deci, până la începutul lunii august dorim să putem inaugura și acest obiectiv care este deosebit de important pentru Spitalul din Alba Iulia”, a mai spus Diana Mârza.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com