STRANGERI DE MANA

13 martie 2019 08:140 comments

Conflictul din Victor Ponta și Ludovic Orban a pornit după ce liderul PNL i-a făcut plângere penală soției fostului premier, Daciana Sârbu.

Liderul Pro România Victor Ponta a relatat episodul incendiar la TVR 1. Ponta a povestit că Orban a îndrăznit să-i întindă mâna, după ce a dat-o în judecată pe soția lui.

 

„Singurul om cu care nu am dat mâna este Ludovic Orban. Mi-a întins mâna, dar l-am refuzat. S-a întâmplat după ce i-a făcut plângere penală soției mele. I-am și spus că îl pocnesc. S-a întors și a plecat”, a spus Victor Ponta la TVR 1.

Victor Ponta și Florian Coldea s-au întâlnit, pentru prima dată de la alegerile prezidențiale din 2014, la Biblioteca Centrală Universitară, la evenimentul în care Frans Timmermans, prim-vicepreședintele CE a primit distincția de Doctor Honoris Causa. Coldea a fost primit în primul rând, unde a dat mâna cu Ponta, dar și cu doi miniștrii ai cabinetului Viorica Dăncilă.

Știută fiind antipatia dintre cei doi, imaginile cu salutul lor au făcut înconjurul internetului. Ponta a explicat, luni seara, ce a discutat cu Coldea.

 

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com