Studenţii cer în stradă 6 la sută pentru Educaţie, elevii se solidarizează

12 noiembrie 2013 12:031 comment

marsul studentilorSituaţia grea din Învăţământ este semnalată şi de studenţii din Alba Iulia. În urma unei decizii a ANOSR, studenţii albaiulieni vor mărşălui miercuri pe străzile oraşului pentru a cere să fie respectată Legea Educaţiei, adică să fie acordate 6 procente din PIB pentru Educaţie.

Liga Studenţilor din Universitatea Alba Iulia îi va scoate pe studenţi din cămine şi de la ore pentru marşul preconizat.

Miercuri, 13 noiembrie, studenţii din Alba Iulia vor protesta între orele 14.00-18.00. Studenţii vor pleca pe două rute: de la căminele 1 și 2 pe Bulevardul Revoluției până la Cinema Dacia, respectiv de la căminele 3,4 și 5 pe Strada Vasile Goldiș până la Cinema Dacia. De la Cinema Dacia se va merge pe ruta Bulevardul Transilvaniei-Catedrala Ortodoxă-Piaţa Custozza-Universitate-Porțile Cetății-Piaţa Alessandria.

De remarcat că elevii din Alba Iulia se solidarizează cu studenţii şi cadrele universitare: elevii din Alba Iulia se vor afla în grevă japoneză, purtând banderole albe la mână.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com