Succes meritat la dans sportiv pentru albaiulieni!

24 octombrie 2017 21:250 comments

Adrian Man – Alexia Mihăilă

vicecampioni naţionali dans sportiv

 

Oraṣul Brasov, a găzduit, în acest week-end 21-22.10.2017, Campionatul Naţional de Dans Sportiv pe clase valorice, un campionat care a reuṣit să strângă la strart, peste 630 de perechi. Judetul Alba a ieṣit în evidenţă, prin sportivii clubului Top Dance 2007, perechea Adrian Man – Alexia Mihăilă, la categroria de vârstă 16-18 ani, sectiunea dansurilor standard. Numarul impresionant de perechi, valoarea perechilor ṣi importanţa acestui concurs, fac ca acest rezultat de excepţie, să claseze Alba între oraṣele de seama ale dansului sportiv românesc. Astfel, Clubul Top Dance 2007,  se mândreste, cu cel  de al IV –lea titlu de vicecampion naţionali.

În cadrul campionatului naţional, din partea clubului Top Dance 2007, s-au remarcat Daniel Opricean – Iadira Nandrea – loc 9; Dragoş Han – Larisa Muntean – loc 10; Raul Bârlog – Roxana Graur – loc 10; Alex Oltean – Laura Cristea – loc 11 si Adrian Opriţa – Raluca Polhac – loc 14.

“Au fost cateva rezultate de exceptie obtinute de dansatorii mei, in acest an competitional 2017, un numar impresionant de peste 100 de calsari pe podium. Astfel, acest rezultat obtinut, in cadrul Campionatul National de Clase, ne aseaza alaturi de elita cluburilor de dans sportiv din Romania, 4 titluri de vicecampioni nationali:2014, 2015, 2016, 2017. Este al IV-lea an, consecutiv, in care reusim sa fim singurul club din judet, care sa afla an de an pe podium in cadrul Campionatului National de Dans Sportiv.  Sunt extrem de mandru de reusitele noastre, Top Dance 2007, fiind un club unit, cu dansatori de nivel inalt. Impreuna reusim, prin munca si perseverenta, sa tinem pasul cu orasele si cluburile mari din aceasta tara. Suntem un club nou, dar ambitios si faptul ca echipa noastra functioneaza ca o familie ne-a adus in postura frumoasa de a ne face remarcati la nivel national. Le multumesc pentru munca, determinare si ambitite sportivilor si deasemenea pentru incredere si sustinere, parintilor acestor dansatori, tuturor partenerilor si sponsorilor. Felicitari intregii echipe Top Dance 2007!”, a spus antrenorul Alin Roṣa

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com