Tanar de 23 de ani înjunghiat în piept la discoteca din Ciumbrud

14 iulie 2013 10:430 comments

cutit_manaÎn dimineaţa zilei de astăzi la discoteca din satul Ciumbrud, în apropierea Aiudului, a acut loc o altercaţie între două persoane. Aceasta a degenerat iar un tînăr de 23 de ani a fost înjunghiat în piept Tânărul a fost transportat în stare gravă la Institutul inimii din Cluj pentru o intervenţie chirurgicală în urma rănii. Poliţia efectuează investigaţii pentru prinderea suspectului.
“În cursul zilei de duminică, 14.07.2013, ora 02.55, prin apelul de urgenţă 112, Poliţia municipiului Aiud a fost sesizată despre faptul că într-o discotecă din localitatea Ciumbrud, a avut loc o altercaţie în urma căreia un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat în zona pieptului.
Pentru efectuarea cercetării locului faptei, stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, identificarea şi prinderea suspectului în vederea luării măsurilor legale, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a dispus constituirea şi deplasarea la locul producerii evenimentului a unei echipe de specialişti condusă de şeful Serviciului de Investigaţii criminale, activităţile investigativ – operative şi de cercetare efectuate în cauză fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.
Din primele cercetări efectuate în cauză, s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 14.07.2013, în jurul orei 02.50, în urma unor discuţii contradictorii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între victimă, un tânăr de 22 de ani din comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba şi Adrian T. de 41 de ani din municipiul Aiud, judeţul Alba împrejurare în care bărbatul de 41 de ani la înjunghiat pe tânăr în zona pieptului.
Victima a fost transportată, în stare critică, la Institutul Inimii Cluj Napoca unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în prezent starea acesteia fiind stabilă.
În cauză a fost întocmit un dosar penal în care Adrian T. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă la infracţiunea de omor calificat” prevăzută şi pedepsită de art. 20 rap la art. 22, combinat cu art. 174 rap. la art. 175 alin. 1 lit. i, din C. penal, „ultraj contra bunelor moravuri” prevăzută şi pedepsită de art. 321 alin. 1 din C. penal şi „portul fără drept al cuțitului” prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 61/1991/R..
Faţă de Adrian T. procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere şi depunerea suspectului în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, urmând a fi formulate propuneri pentru arestarea preventivă a acestuia.
Cercetarile continua” se arata intr-un comunicat de presa al IPJ Alba.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com