Tânăr găsit de jandarmi după ce a fost dat dispărut de prietenii săi

23 februarie 2014 12:240 comments
jandarmi munte 358
În data de 22 februarie a.c., la ora 17.17, jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmii Judeţean Alba au fost sesizaţi de mai mulţi tineri cu privire la faptul că unul dintre prietenii lor, care schia pe o pârtie din Domeniul Schiabil Şureanu, a dispărut.
În căutarea tânărul în vârstă de 24 ani, domiciliat în localitatea Sebeş, au pornit jandarmii montani şi salvamontiştii din judeţul Alba.
În jurul orei 19.00, jandarmii montani şi salvamontiştii au găsit placa de schi a tânărului căutat la 4,5 km de Domeniul Schiabil Şureanu către judeţul Hunedoara.
Având în vedere această situaţie, Inspectoratul de Jandarmi Alba a informat Inspectoratul de Jandarmi Hunedoara cu privire la faptul că tânărul dispărut se poate îndrepta către cabana Auşelu (situată în jud. Hunedoara).
Din judeţul Hunedoara au pornit în căutarea tânărului o echipă de jandarmi montani şi o echipă de salvamontişti care să sprijine acţiunile desfăşurate de echipe de salvare din judeţul Alba.
În jurul orei 23.30, jandarmii montani şi salvamontiştii hunedoreni l-au găsit pe tânărul căutat pe valea pârâului Auşelu, în judeţul Hunedoara, la aproximativ 1 km faţă de limita cu judeţul Alba.
Tânărul era într-o stare de sănătate bună şi nu a necesitat îngrijiri medicale, dar era speriat şi avea hainele ude.
Tânărul va fi transportat de jandarmii montani şi salvamontişti în oraşul Petrila.
Din această localitate va fi preluat de un alt echipaj al Jandarmeriei Hunedoara şi transportat la limita cu judeţul Alba, pe ruta Petrila-Simeria-jud. Alba.
Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com