Un abrudean ajutat de doi minori a furat un geam metalic iar acum risca inchisoare

12 iunie 2013 14:580 comments

hoti358În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea unui furt.
Astfel, în sarcina lui P.V., de 28 de ani şi a doi minori de 17 şi respectiv 15 ani, toţi din Roşia Montană, s-a reţinut faptul că la data de 04.06.2013, au pătruns în incinta unei uzine din Roşia Montană, de unde, dintr-o magazie în care erau păstrate probe geologice, au sustras un geam metalic. Prejudiciul cauzat prin fapta lor este în valoare
de 490 lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că prin pătrunderea suspecţilor în magazie, s-a pus în pericol integritatea probelor geologice.
Faţă de P.V., s-a luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca în data de 12.06.2013 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni cu propunerea de sesizare a instanţei de judecată şi arestarea preventivă.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com