Accident în Vinţu de Jos din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum

27 martie 2013 00:090 comments

stlpIPJ Alba anunţă producerea unui accident rutier pe strada Gării, în localitatea Vinţu de Jos. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp. În urma coliziunii conducătorul auto a suferit leziuni şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate, echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că P.I., de 30 de ani, din orașul Copșa Mică, judeţul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum pe carosabil
umed, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp pentru susținerea firelor electrice, după care a fost proiectat într-un imobil de pe aceeași.
În urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave și a fost transportat la Spitalul Municipal Alba Iulia pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a rămas internat. De asemenea, Z.P., pasager în autoturismul condus de P.I., a fost accidentat ușor, fără a rămâne internat în spital Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com