Un fost consilier local PSD din Mihalț cercetat pentru loviri și distrugerea mașinii primarului Flaviu Breaz

24 mai 2013 11:140 comments

politist1_22631900

Scandal la Mihalț. Primarul comunei Mihalț, democrat-liberalul Flavius Breaz a fost atacat  ieri de un fost consilier local al PSD, Nicolae Sîntimbrean. Edilul a sesizat polițiștii din localitate în legătură cu faptul că a fost victima  unei agresiuni, petrecută în trafic pe străzile comunei. Acesta susține că mașina la volanul căreia se afla a fost lovită cu picioarele de către fostul consilier local PSD Nicolae Sîntimbrean, fiindu-i adresate pe deasupra mai multe injurii de către scandalagiu.

Conform IPJ Alba “La data de 23.05.2013, agenţii Postului de Poliție Mihalț au fost sesizați de către F.B., de 30 de ani din comună cu privire la faptul că la data de 23.05.2013, în jurul orelor 09.30, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Mihalţ i-au fost adresate cuvinte jignitoare şi i-a fost lovit autoturismul de către S.N., din aceeaşi localitate.
Astfel, la data respectivă F.B., aflându-se la volanul unui autoturism s-a intersectat cu un alt autoturism condus de S.N., de 70 de ani, din comuna Mihalţ, moment în care acesta din urmă a pătruns cu autoturismul pe contrasens, a deschis în mod intenţionat portiera, lovind de mai multe ori autoturismul condus de F.B., după care a coborât şi a lovit cu pumnii şi picioarele autoturismul acestuia, timp în care a adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa lui F.B., motiv pentru care acesta a plecat de la locul respectiv.
Poliţiştii continuă cercetările faţă de S.N., sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com