UN MARE TUCALAR, PARDON, POLITICIAN PENELIST!

17 martie 2019 13:493 comments

PNL a prezentat joi, după mai multe amânări, lista finală a candidaților pentru alegerile europarlamentare, iar realizatorul TV Rareș Bogdan este în fruntea listei.

În cadrul ședinței Biroului Politic Național, Rareș Bogdan a spus că nu va cere funcții în partid, ci va rămâne simplu membru al PNL Sector 1, potrivit unor surse din partid.

“Primirea mea aduce voturi din zona #rezist, diaspora,conservatori și Transilvania. PNL va da prim-ministrul. Nu sunt nici arțăgos, nici indisciplinat. Mă puteți lua prin țară să mă prezentați ca pe o maimuță. Putem lua încă 10% peste scorul partidului, pentru a face cel mai bun scor din istorie”, a mai spus acesta în ședință, conform acelorași surse.

Pe locul al doilea este primarul din Alba-Iulia, Mircea Hava, iar pe al treilea – purtătorul de cuvânt al PPE, eurodeputatul Siegfried Mureșan. A patra poziție e ocupată de fostul președinte al PDL, Vasile Blaga și a cincea de actuala eurodeputată Adina Vălean, singura femeie din primii 10 candidați.

Urmează europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele PNLTDan Motreanu, primarul din Arad, Gheorghe Falcă, eurodeputații Cristian Bușoi și Marian-Jean Marinescu. NR:oti se intrebau de ce un obscur scandalagiu tv a carui singura calitate e ca injura zilnic PSD-ul  a ajuns atat de sus.modul slugarnic in caqre il peria pe Iohannis explica tot! 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com