Un minor din Blaj şi-a început bine meseria de hoţ

13 august 2013 12:541 comment

hot-telefonPoliţia Municipiului Blaj a fost sesizată luni prin 112, cu privire la faptul că din locuinţa unui cetățean din Blaj a fost sustras un telefon mobil.
Imediat după comiterea faptei, suspectul a fost observat de către păgubit care, împreună cu un cunoscut, a pornit în urmărirea acestuia, reușind să-l reţină la o distanţă de cca. 300 de metri de locuinţă.
La faţa locului a ajuns şi patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj care l-a identificat pe suspect, un minor de 15 ani, din Blaj, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil sustras.
În timpul cercetărilor privind furtul de telefon mobil, poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean care locuieşte pe aceeaşi stradă, cu privire la faptul că i-a dispărut din locuinţă, o cameră foto şi 4 ceasuri de mână, bunuri în valoare totală de 1.800 de lei.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că minorul care a sustras telefonul este şi autor al furtului camerei foto şi a celor 4 ceasuri de mână, cu ocazia cercetărilor efectuate fiind găsite bunurile sustrase.
Faţă de minor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Tags:

1 Comment

  • pensionar sarac

    Vad ca tinera generatie crescuta in -DEMOCRATIE,ECONOMIE DE PIATA, LIBERALISM, POITICIC MENTALITATI DE DREAPTA- fura mai mult , vor sa traiasca fara munca din hotie, din furt, smecheri, SI nu sunt chinuiti cu carte, munca sa ajunga oameni valorosi ca in societatea huluita de cei cu 10-20-40000 de EURO.Avem nevoie de INCHISORI PENTRU MINORI, NU DE BISERICI.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com