Un motociclist şi un şofer au vrut să ascundă un accident dar au fost prinşi de poliţişti

20 mai 2013 10:090 comments

accident-2-morti-maramures

În cursul zilei de duminică, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe D.J. 704 A, la ieşire din localitatea Răchita, spre Sebeşel, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime omenești în care au fost implicate un motociclu si o autoutilitara.
Echipa deplasata la fata locului a constatat că Z.G., de 24 de ani, din comuna Săsciori, în timp ce conducea o motocicletă în direcţia Sebeşel – Răchita, a fost acroşat cu oglinda laterală a unei autoutilitare care circula din sens opus. În urma evenimentului rutier cei doi conducători auto s-au oprit la faţa locului şi în urma discuţiilor purtate s-au înţeles să nu anunţe evenimentul, după care şi-au continuat deplasarea.
Ulterior evenimentul rutier a fost sesizat prin 112 de către motociclist care acuza dureri în zona antebrațului stâng. Acestuia i-au fost acordate îngrijiri medicale la spitalul din Sebeş iar poliţiştii l-au identificat pe conducătorul autoutilitarei, F.P., de 43 de ani, din comuna Săsciori, judeţul Alba.
Faţă de F.P., poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului iar faţă de motociclist cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de părăsirea locului accidentului. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com